За нас

AMDE TECH PLTD е европейска компания, която притежава регистрирана търговска марка AMDETECH. Фирмата ни AMDETECH се намира в град Петрич, България и е специализирана в продажбата на аксесоари за телефони.

В AMDETECH разбираме важността на наличието на висококачествени телефонни аксесоари, които не само защитават вашето устройство, но и подобряват неговата производителност. Ето защо ние се стремим да предлагаме най-добрите продукти на достъпни цени. Нашата широка гама от аксесоари включва протектори за екрани от закалено стъкло, зарядни устройства, калъфи и др. Всички наши продукти са проектирани да бъдат лесни за използване и да осигуряват оптимална производителност, като гарантират, че вашето устройство ще остане в отлично състояние възможно най-дълго.

Ние се ангажираме да предоставим на нашите клиенти възможно най-доброто пазаруване. От момента, в който посетите нашия уебсайт до момента, в който поръчката ви пристигне на прага ви, ние се стремим да надминем вашите очаквания. Нашият екип от експерти е винаги на разположение, за да отговори на всички ваши въпроси и да ви предостави необходимата информация, за да вземете информирано решение.

Ние в AMDETECH сме за качество на достъпна цена. Вярваме, че всеки трябва да има достъп до висококачествени телефонни аксесоари, независимо от бюджета си. Ние сме горди да предложим на нашите клиенти широка гама от продукти, които са едновременно достъпни и надеждни. С AMDETECH можете да се доверите, че получавате най-добрата стойност за парите си.

Ние се гордеем с нашето обслужване на клиенти и се стремим да гарантираме, че всеки клиент е доволен от покупката си. Независимо дали имате въпрос относно някой от нашите продукти или се нуждаете от помощ при поръчка, нашият екип винаги е готов да ви помогне. Вярваме, че доволните клиенти са ключът към изграждането на успешен бизнес и работим усилено, за да спечелим вашето доверие.

информация за компанията

Седалището ни:
AMDE TECH Ltd
Места 18, Петрич
България

Англоговоряща линия

Телефон за връзка: +359 (87) 94-3555

Гръцкоговоряща линия

Телефон за връзка: +30 (211) 234 5095

Официални имейл адреси:
contact@amdetech.com